Смертельна ДТП на Вінниччині: Volkswagen збив пішохода, вилетів з траси, врізався у дерево та перекинувся

Новини Вінниці / Смертельна ДТП на Вінниччині: Volkswagen збив пішохода, вилетів з траси, врізався у дерево та перекинувся

Вранці 26 вересня у Гайсинському районі сталась ДТП, внаслідок якої загинув пішохід, а водій легковика та його пасажир отримали травми.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 4.30 на автодорозі сполученням Стрий-Кропивницький-Ізварине, неподалік села Червоне.

За попередньою інформацією слідства, 27-річний водій автомобіля Volkswagen, житель м. Запоріжжя, здійснив наїзд на пішохода, після чого автомобіль з’їхав у кювет, зіткнувся з деревом та перекинувся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 27-річний пішохід, житель села Райгород загинув на місці події. Водій автомобіля та його 27-річний пасажир, житель Хмельницької області, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

За цим фактом розпочато розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання - позбавлення волі на строк до 8 років.

Макс Мельник

27 вересня, 2022