Смертельна аварія поблизу «Козацького стану» у Вінниці: загинула молода пасажирка, а водія відвезли у лікарню

Новини Вінниці / Смертельна аварія поблизу «Козацького стану» у Вінниці: загинула молода пасажирка, а водія відвезли у лікарню

Сьогодні, 13 січня у Вінниці на Львівському шосе (об’їзна дорога) поблизу ресторану «Козацький стан» сталась ДТП. На місці аварії отримала не сумісні з життям травми пасажирка Geely. Особу молодої дівчину встановлюють. Водія легковика доставлено у Вінницьку лікарню швидкої допомоги.

Як повідомили NaПарижі у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 16.40. За попередніми даними, водій Geely не впорався з керуванням, виїхав за межі смуги, внаслідок чого відбулось зіткнення з мікроавтобусами Volkswagen і Renault Master.

Буси отримали механічні пошкодження. Легковик розтрощено.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Новини Вінниці / Смертельна аварія поблизу «Козацького стану» у Вінниці: загинула молода пасажирка, а водія відвезли у лікарнюНовини Вінниці / Смертельна аварія поблизу «Козацького стану» у Вінниці: загинула молода пасажирка, а водія відвезли у лікарню
Макс Мельник

13 січня, 2022