Смертельна аварія на вінницькій об’їзній: загинув пасажир ВАЗу, госпіталізовано двох дорослих та дворічну дитину

Новини Вінниці / Смертельна аварія на вінницькій об’їзній: загинув пасажир ВАЗу, госпіталізовано двох дорослих та дворічну дитину

На об’їзній дорозі у Вінниці близько 17-їгодини 20 січня сталася смертельна аварія. Внаслідок ДТП одна людина загинула, двох госпіталізовано. ДО лір кані також доставили дворічну дитину, яка була в одному з легковиків. За попердніми даними, суттєвих травм у малюка не було.

На об’їзній дорозі у Вінниці близько 17-їгодини 20 січня сталася смертельна аварія. Внаслідок ДТП одна людина загинула, двох госпіталізовано. До лікарні також доставили дворічну дитину, яка була в одному з легковиків. За попередніми даними, суттєвих травм у малюка не було.  

Як розповіли у відділі комунікації поліції Вінниччини, зіткнулися «ЗАЗ Ланос» та «ВАЗ-2114». На місці події загинула пасажирка «ВАЗа», 1969 року народження. Із травмами госпіталізовано обох водіїв: за кермом «Ланоса» була жителька Вінниці, 1988 року народження, а «ВАЗом» керував 40-річний житель Вінницького району. До лікарні також доставили дворічну дитину, яка перебувала у «Ланосі».

Усі обставини та причини ДТП наразі встановлюють правоохоронці.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України.

Фото із Telegram-каналу ДКВ/ДТП ЗАТОРИ ВІННИЦЯ