«Слідство ведуть… по-вінницьки»: нардеп Пашковський відшукав родинний бізнес Борзових і розповів про свої заслуги з аеропортом

Новини Вінниці / «Слідство ведуть… по-вінницьки»: нардеп Пашковський відшукав родинний бізнес Борзових і розповів про свої заслуги з аеропортом

Публічний допис вінничанки, нардепа від «Слуги народу» та очільниці партійної облорганізації Ірини Борзової про те, що їй «не по дорозі» з вінницькими колегами по фракцїї А.Драбовським та М.Пашковським спричинив справжній вибух емоцій. Якщо Драбовський був стриманішим, то Пашковський у «відповідь» згадав колежанці чи не усе, що відомо пересічним вінничанам, а також перелічив свої заслуги у розрізі регіону.

Публічний допис вінничанки, нардепа від «Слуги народу» та очільниці партійної облорганізації Ірини Борзової про те, що їй «не по дорозі» з вінницькими колегами по фракцїї А.Драбовським та М.Пашковським спричинив справжній вибух емоцій. Якщо Драбовський був стриманішим, то Пашковський у «відповідь» згадав колежанці чи не усе, що відомо пересічним вінничанам, а також перелічив свої заслуги у розрізі регіону.

Нагадаємо, допис Борзової, який виявився скандальним, появився у мережі вчора ввечері. Він стосувався того, що вінницькі «слуги» не працюють на своїх округах.

У свою чергу Драбовській дорікнув землячці «низьким рівнем організації» передвиборчого процесу і як наслідок низьким відсотком партії на місцевих виборах.

Його колега Максим Пашковський виявився більш «радікальним». У Facebook він вирішив нагадати колежанці мабуть результати власного «розслідування»…

«Вибори закінчились, а популізм і бажання бути героїнею залишилось. Виставити інших байдужими та забудькуватими, а себе єдиною людиною, на плечі якої і область, і місто лягло — для деяких депутаток дуже хороший хід, щоб чи то щоб надавити на жалість чи якось аргументувати не здатність працювати на результат.

Хотілось би запитати «слугу народу» на Вінниччині: «Як там поживає ТОВ «Профіль-Н», зареєстроване в 2014 році в Міжрайонній інспекції Федеральної податкової служби № 4 по Республіці Крим і кому Ви платите податки? Якому народу? А також цікавить як там просувається хід будівництва ресторану біля моргу на узбережжі Південного Бугу?» І поки Ірина Наумівна облаштовувала сімейний бізнес і замість роботи на всю команду, опікувалась лише одним чоловіком, ми працювали і нічого не забували», - запевнив М.Пашковський.

Аби вінничани були впевнені, що «ми працювали», нардеп перелічив, судячи зі всього, над чим… працювали. Принаймні список потужний, а для деяких містян він стане справжнім одкровенням.

«Лише за короткий період ми:

1. Подали правки до державного бюджету щодо виділення 600 мільйонів гривень на реконструкцію вінницько аеропорту — правки було проголосовані на профільному комітеті

2. Ініціювали виділення 10 мільйонів гривень на придбання лінійного прискорювача для онкоцентру

3. Відстояли права переселенців з того ж Криму та Донбасу, добившись виділення земельної ділянки під забудову у м. Вінниці для відповідних категорій осіб.

4. Замість палкої любові до народу у постах на Фейсбук, я надаю перевагу діям. Наприклад, із останнього — співавторство законопроєкту щодо звільнення працівників та профспілок від сплати судового збору при розгляді трудових спорів

5. Окрім цього, у Вінниці працюють два мої помічники. Це професійні юристи, які неодноразово допомагали вінничанам у складних та суперечливих ситуаціях, не дивлячись з якого вони округу.

Тільки за останній рік до нас звернулось більше 500 вінничан і жодному ми не відмовили у допомозі, яка стосується повноважень народного депутата», - написав парламентар у пості, який поставив на рекламу.

Можна лише пригадати про те, що «тему» реконструкції аеропорту у Вінниці навіть викинули з планів уряду. І саме керівництво міста та області «підняло галас», аби об’єкт було включено у плани по фінансуванню на майбутнє. Більш того, на критиці виключення вінницького летовища з планів формувалася передвиборча риторика іншої політсили.

Аналогічно і щодо прискорювачу. Нібито цією темою опікувалися інші. Хоча у Пашковського мабуть інша думка з цього приводу.  

Олег Верлан

30 жовтня, 2020