Схожий на старовинний замок. Сергій Моргунов презентував оновлений дитячий садок у Вінниці, розташований у сторічній будівлі

Новини Вінниці / Схожий на старовинний замок. Сергій Моргунов презентував оновлений дитячий садок у Вінниці, розташований у сторічній будівлі

Зі старовинним замком зрівняв дитячий садочок №21 «Оленка» на вулиці Міліційній мер Вінниці Сергій Моргунов. Такою сторічна будівля стала після оновлення.

«Заклад не просто змінив свій зовнішній вигляд. Його модернізували за стандартами енергоефективності. Зробили реконструкцію даху, утеплили стіни і фундамент, замінили вікна», - пояснив міський голова у Facebook.

Будівлі дошкільного закладу понад сто років. Після закінчення Другої світової війни у приміщенні відкрили ясла. Згодом, у 1972 році, під потреби дитячого садка добудували ще одне крило.

«Сьогодні це заклад санаторного типу, де виховуються понад 300 дошкільнят. Важливо, що завдяки комплексній реконструкції вдалося покращити мікроклімат у групах. Оновили минулого року також і територію садочка: зробили благоустрій та встановили сучасний спортивний майданчик», - додав очільник міста.