Східний фронт: українські війська зайшли у кілька міст на Луганщині

Новини Вінниці / Східний фронт: українські війська зайшли у кілька міст на Луганщині

Одночасно з наступом ЗСУ на північному сході, сході та півдні Харківщини, півночі Донеччини українських військових «помітили» поблизу міст Кремінна та Лисичанськ Луганської області.

«Східний фронт» став справжнім жахіттям для росіян. Якщо 8-9 вересня вони лише намагались зрозуміти, що коїться, хто мовчить і чому, то тепер, ймовірно, частіше задаються питанням, хто винен і коли українці перетнуть кордон?

До речі, сьогодні у Москві святкують День міста. Як у Миколаєві, Вінниці та багатьох інших українських міст. Але в Україні не святкують, в Україні звільняють свою землю.

А російські телеграм-канали та блогери допомагають констатувати перемоги ЗСУ…     

Почнемо з північного сходу Харківщини. ЗСУ звільнили села Хотімля, Зарічне, Артемівка, Мартове, Гонтарівка. Тривають бої поблизу Бугаївки, що за 17 км від Вовчанська, з якого втікають росіяни та колаборанти.

У мережі повідомляють, що українські мобільні ДРГ вже увійшли у Кремінна на Луганщині, що неподалік від Ямполя Донецької області. ЗСУ зайшли у передмістя Лисичанська, а росіяни тікають на інший бік Сіверського Донцю – до Сєвєродонецьку, де планують утримати позиції.

Олег Верлан

10 вересня, 2022