Сказав, що має наркотики, штовхнув поліцейського і побіг: у Вінниці в Лісопарку патрульні впіймали хлопця з наркотою

Новини Вінниці / Сказав, що має наркотики, штовхнув поліцейського і побіг: у Вінниці в Лісопарку патрульні впіймали хлопця з наркотою

У Вінниці в Лісопарку патрульні знайшли в юнака ймовірно наркотичні речовини. До того ж, багато.

У Вінниці в Лісопарку патрульні знайшли в юнака ймовірно наркотичні речовини. До того ж, багато.

18 травня близько 13.20, патрулюючи територію Лісопарку, інспектори побачили двох підозрілих чоловіків, які сиділи біля пристрою для куріння наркотичної речовини.

Коли поліцейські запитали, чи мають вони при собі будь-які заборонені речовини, 20-річний хлопець зізнався, що має в рюкзаку наркотики.

«При поверхневій перевірці у нього виявили чималу кількість згортків з порошкоподібною речовиною світло-рожевого кольору та паперові марки з нашаруванням прозорої речовини. Молодик, усвідомивши, що може мати проблеми із законом, штовхнув одного з патрульних та спробував втекти з місця події, але поліцейські швидко наздогнали та затримали правопорушника. У його товариша при поверхневій перевірці заборонених речей не виявили», - повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінницької області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка займатиметься розслідуванням справи щодо наркотиків, а  патрульні склали на хлопця протокол за ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівникам поліції).

Сергій Маламура

21 травня, 2019