Скарги вінницьких підприємців почули у Києві, роботу колишніх керівників фіскалів можуть розслідувати

Новини Вінниці / Скарги вінницьких підприємців почули у Києві, роботу колишніх керівників фіскалів можуть розслідувати

Кабінет Міністрів призначить нових голів Державної податкової та Державної митної служб за спрощеною процедурою – без конкурсу. Діяльність колиніх очільників цих служб можуть розсілдувати. Тож вінницькі податківці та митники очікують на нових очільників служб. а підприємці жадають відплати.

Кабінет Міністрів призначить нових голів Державної податкової та Державної митної служб за спрощеною процедурою – без конкурсу. Діяльність колишніх очільників цих служб можуть розсілдувати. Тож вінницькі податківці та митники очікують на нових очільників служб, а підприємці жадають відплати.

Про це повідомляють офіційні джерела.

"Найближчим часом буде призначено нового голову податкової, пізніше - і митниці. В умовах карантину діє тимчасово спрощена процедура відбору кандидатів на ці посади. Після закінчення карантину, як це передбачено законодавством, ми проведемо конкурсний відбір - із залученням експертів і громадськості", - повідомив міністр фінансів Сергій Марченко.

Нагадаємо, 24 квітня Кабмін звільнив з посади керівника Державної митної служби Максима Нефьодова та його заступників, а також голову Державної податкової служби Сергія Верланова.

Зазначимо, що глава Мінфіну важає, що є підстави для розслідування діяльності колишніх очільників цих відомств. Зокрема, мова йде про скарги з боку бізнесу на затримки з автоматичним відшкодуванням ПДВ, безпідставне блокування податкових накладних на що неодноразово скаржились ппідприємці, в тому числі і вінницькі.