Скандальний екс-начальник вінницької поліції Шевцов виграв суд проти СБУ та відсудив 2 тисячі гривень моральної шкоди

Новини Вінниці / Скандальний екс-начальник вінницької поліції Шевцов виграв суд проти СБУ та відсудив 2 тисячі гривень моральної шкоди

Колишній начальник поліції Вінниччини Антон Шевцов, якого підозрювали у держраді, через суд намагався довести що його затримання працівниками СБУ навесні 2016 року були незаконними. Позов колишній правоохоронець виграв позов та відсудив у силовиків 2тисячі моральної коли. Про це екс-керівник обласного управління Нацполіції повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Колишній начальник поліції Вінниччини Антон Шевцов, якого підозрювали у держраді, через суд намагався довести, що його затримання працівниками СБУ навесні 2016 року були незаконним. Позов колишній правоохоронець виграв та відсудив у силовиків 2 тисячі гривень як компенсацію за моральну шкоду. Про це екс-керівник обласного управління Нацполіції повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Як стверджує Антон Шевцов, його позивні вимоги задовільнив Подільський районний суд Києва.

«Отримав на руки рішення Подільського районного суду м Києва. Суд задовольнив мої позовні вимоги та визнав дії співробітників СБУ по моєму затриманню, підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ст 111 КК України, арешту мого майна НЕЗАКОННИМИ. Суд задовольнив мої вимоги про стягнення моральної шкоди, заподіяної мені незаконними діями співробітників СБУ, в сумі 2000 грн. Хоча ми з адвокатом просили 2900. Ну 900 грн нехай залишать на пропивання», - написав Антон Шевцов.

 

Саша Григоровська

13 листопада, 2018