Сімейні розборки під час застілля: на Вінниччині затримали чоловіка, який ледь не зарізав брата

Новини Вінниці / Сімейні розборки під час застілля: на Вінниччині затримали чоловіка, який ледь не зарізав брата

Працівники Могилів-Подільської поліції 3 березня затримали 38-річного жителя міської громади, який під час розпиття спиртних напоїв та раптового конфлікту ножем наніс тілесні ушкодження старшому брату. Пораненого госпіталізували до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 19:20 на ліанію «102» надійшла інформація про домашнє насильство. За вказаною адресою прибули працівники групи реагування патрульної поліції, які виявили 42-річного чоловіка з травмою черевної порожнини. На місце події поліцейські викликали лікарів.

На підставі зібраних речових доказів поліцейські затримали на місці злочину молодшого брата потерпілого. На момент затримання він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці встановили, що ввечері двоє братів та співмешканка одного з них спільно відпочивали у будинку 42-річного потерпілого. Після застілля між братами виник побутовий конфлікт, який в подальшому переріс у бійку. Надалі молодший із них взяв кухонний ніж та завдав удар у живіт іншому. 

На місці події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж.

Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру й обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом поліція розпочала розслідування за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

4 березня, 2023