Школярка з Вінниччини "під ялиночку" отримала корону «Міс Україночка 2020»

Новини Вінниці / Школярка з Вінниччини "під ялиночку" отримала корону «Міс Україночка 2020»

Нещодавно відбувся офіційний Всеукраїнський фестиваль краси, моди і таланту – «Міс Україночка та Містер України – 2020». Як і більшість заходів у нинішньому «ковідному» році конкурс відбувся в режимі онлайн. Учасники надсилали відеопрезентації, кращі з яких транслювались на офіційному YouTube-каналі. В конкурсі приймали участь  талановиті діти зі всієї України віком від 3-х до 15 років.

Нещодавно відбувся офіційний Всеукраїнський фестиваль краси, моди і таланту – «Міс Україночка та Містер України – 2020». Як і більшість заходів у нинішньому «ковідному» році конкурс відбувся в режимі онлайн. Учасники надсилали відеопрезентації, кращі з яких транслювались на офіційному YouTube-каналі. В конкурсі брали участь талановиті діти зі всієї України віком від 3-х до 15 років.

У конкурсі взяла участь й Ангеліна Цюпенко з міста Хмільник, що на Вінниччині. Дівчинка –неодноразова переможниця різних конкурсів краси та моди. У 2019 році вона завоювала аж дві корони на на цьому конкурсі: «Міс україночка» та «Міні Міс Україночка. Грація».

За рік дівчинка подорослішала, виросла із номінації "міні", а ось в іншій номінації Ангеліна  «підтвердила» свій результат і стала володаркою титулу «Міс Україночка-2020».

Матір дівчинки Тетяна Цюпенко написала на своїй сторіці в соціальній мережі Facebook:

«Всюди відчувається новорічний настрій та наближення дива... А моя принцеса приміряє дивовижну корону та розглядає подарунки,що отримала під ялиночку

Міс Україночка/Містер України 2020, у цьому році в новому форматі,але як завжди з неймовірними емоціями та яскравими враженнями.

Вітаю ,моя така ще по-дитячому щира і така вже доросла дівчинка, з цією перемогою.Ти бачиш цей світ по іншому,ти живеш та твориш за покликом серця. Залишайся собою, люби, твори, надихай та будь щасливою. Друзі з прийдешнім Новим роком та Різдвяними святами. Усім віри в чудеса, бо вони тут і з нами...»

Зазначимо, що в Ангеліна народилась із синдромом Дауна, Це генетичний збій. В 21-й парі хромосом з’являється третя додаткова, яка впливає на фізичний і психологічний розвиток дитини. Тож матуся заслуговує на окрему подяку та вітання, адже вкладає значно більше зусиль для становлення та своєї дитини, ніж «звичайні» батьки. І їїматеринська любов робить справжні дива...