Щось пішло не так: вінничани наслідують "праву руку Путіна"

Новини Вінниці / Щось пішло не так: вінничани наслідують "праву руку Путіна"

У Вінниці з'явилися прихильники прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва. Вінничани переробили слова-підтримки "правої руки Путіна" кримським пенсіонерам "Денег нет, но вы держитесь" на свій лад "Хлеба нет, но вы держитесь".Оголошення можна побачити в одному із магазинів на ринку Лісопарк.У такий креативний спосіб чи то продавці чи то власники намагалися пояснити покупцям, що хліб продається у сусідній крамниці.

У Вінниці з'явилися прихильники прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва. Вінничани переробили слова-підтримки "правої руки Путіна" кримським пенсіонерам "Денег нет, но вы держитесь" на свій лад "Хлеба нет, но вы держитесь". Оголошення можна побачити в одному із магазинів на ринку Лісопарк (ТЦ Пасаж). У такий креативний спосіб чи то продавці, чи то власники намагалися пояснити покупцям, що хліб продається у сусідній крамниці.

Нагадаємо, у 2016 році російський прем'єр Дмитро Медведєв, будучи у відрядженні в окупованому Криму, заявив тамтешнім пенсіонерам, що немає грошей для індексації пенсій. Його фраза "Грошей немає, але ви тримайтеся" наробила чимало галасу у соціальних мережах.

Цитату досі перетворюють на рекламу, пісні, кумедні фотожаби.

 

 

Фото Романа Ковальського (Roman Kowalski)