Щоранку по буднях в НСЗУ - вінничани можуть подивитись, чим живе служба і взяти участь у вебінарі

Новини Вінниці / Щоранку по буднях в НСЗУ - вінничани можуть подивитись, чим живе служба і взяти участь у вебінарі

25 серпня - відбудеться навчальний вебінар за темою “Погашення електронних направлень на рівні спеціалізованої медичної допомоги”.

Національна служба здоров‘я запрошує медиків на навчальний вебінар за темою “Погашення електронних направлень на рівні спеціалізованої медичної допомоги”. Такий вебінар може бути цікавим, як лякарям, так і пересічним вінничанам, яким доводиться лікуватись в умовах трансформації цієї галузі.

Тож щоб бути в курсі новацій долучайтесь, тим більше, що подивитсь трансляцію вебінарів на YouTube каналі НСЗУ можна без реєстрації у розділі "НСЗУ пояснює".

Про це повідомляють офіційні джерела.

"Учасникам вебінару розкажуть про особливості процесу обробки направлень за Програмою медичних гарантій-2020, про посилання на направлення при формуванні медичних записів, а також про закриття електронних направлень.

Спікер - заступник директора Департаменту розвитку електронної системи охорони здоров‘я Ігор Костиря.

До участі у вебінарі запрошуються лікарі та середній медичний персонал.

Початок о 15:00, тривалість – 2 год.

Посилання на реєстрацію в онлайн вебінарі: https://cutt.ly/sfu3FnM

Посилання на онлайн трансляцію: https://cutt.ly/kfu0Oaq

Учасники зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді, як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією у YouTube", - йдеться в іфнормації.

В НСЗУ повідомляють, що  отримаюти інформаційні матеріали за підсумками серії навчальних вебінарів зможуть лише зареєстровані учасники.

Серію навчальних семінарів створено у співпраці НСЗУ та проєкта USAID Ukraine - USAID Україна «Підтримка реформи системи охорони здоров‘я».

Зазначимо, що останнім часом НСЗУ популяризує свою діяльність, ось наприклад,  нещодавно в мережі з‘явилось відео  "Щоранку по буднях в НСЗУ ", в якому йдеться по підготовку до роботи онлайн.

Марина Карабай

24 серпня, 2020