Щонайменше 11 дітей на Вінниччині постраждали від дій підозрюваного у розбещені неповнолітніх (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Щонайменше 11 дітей на Вінниччині постраждали від дій підозрюваного у розбещені неповнолітніх (ВІДЕО)

На Вінниччині правоохоронці продовжують досудове розслідування у справі про розбещення дітей. Фігурує в провадженні 52-річний житель Жмеринки. Його поліцейські затримали "на гарячому" ще в серпні минулого року в одній із багатоповерхівок міста. А сьогодні, 29 січня, чоловікові оголосили про підозру за ще п'ятьма злочинними епізодами.

На Вінниччині правоохоронці продовжують досудове розслідування у справі про розбещення дітей. Фігурує в провадженні 52-річний житель Жмеринки. Його поліцейські затримали "на гарячому" ще в серпні минулого року в одній із багатоповерхівок міста.

А сьогодні, 29 січня, чоловікові оголосили про підозру за ще п'ятьма злочинними епізодами.   

Як повідомляв NаПарижі, у серпні підозрюваному обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, він досі перебуває в слідчому ізоляторі.

Розслідуючи кримінальне провадження, правоохоронці встановили, що із червня по серпень 2020 року зловмисник під різними приводами заманював дітей до себе в помешкання та в подальшому демонстрував їм відео порнографічного змісту, вчиняв інші розпусні дії.

Загалом, за даними поліції, від дій  підозрюваного постраждали 11 дітей віком від 12 до 14 років.

"Слідчим Жмеринського районного відділу поліції, затриманому оголошено підозру ще за п’ятьма злочинними епізодами відповідно до  ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх) та ч. 2 ст. 301  (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває",- повідомляють у поліції.