Щоб взяти велосипед на прокат у Вінниці, потрібно дзвонити у Запоріжжя

Новини Вінниці / Щоб взяти велосипед на прокат у Вінниці, потрібно дзвонити у Запоріжжя

У Вінниці набирає обертів велорух. Так, останнім часом у місті активно розвивають велоінфраструктуру: облаштовують велосипедні доріжки, спеціальні велопарковки. З’являється в обласному центрі все більше пунктів велопрокату, щоправда, поки що не муніципальних, а приватних.

У Вінниці набирає обертів велорух. Так, останнім часом у місті активно розвивають велоінфраструктуру: облаштовують велосипедні доріжки, спеціальні велопарковки. З’являються в обласному центрі і пункти велопрокату, щоправда, поки що не муніципальні, а приватні.

Так, днями прокат велосипедів з’явився у центрі Вінниці на вулиці Соборній - між готелем «Франція» та будівлею колишнього управління Національного банку України.

Для зручності клієнтів, які хочуть покататися на велосипеді, на банері залишили номера телефонів - мобільний та стаціонарний. Якщо ж зателефонувати за першим, про прокат нічого не дізнаєтеся, а от на грубість можете нарватися.

Адже відповідає чоловік, який, як з’ясувалося, жодного відношення до Вінниці, а тим більше до вінницького велопрокату немає. Журналісту NaПарижі, він розповів, що живе у Запоріжжі, і над ним хтось «по-злому» пожартував. Дзвінки на його особистий мобільний сьогодні не зупиняються. Тому його роздратованість можна й зрозуміти.

Все ж таки, NaПарижі вирішив дізнатися, як можна взяти двоколісний на прокат у Вінниці. Зателефонували за вказаним стаціонарним номером телефона. Відповіла, вже привітно, адміністратор готелю, яка пояснила, що година прокату двоколісного коштує 50 гривень,  оренда на весь день, з 8 год до 22 год., обійдеться у 250 гривень.

«Щоб взяти велосипед на прокат потрібно залишити паспорт, а також від 500 до 1000 гривень застави, яку повернуть після вашої мандрівки. Поки що у нас чотири велосипеди. Ми більше орієнтуємося на наших відвідувачів, закордонних гостей, які хочуть познайомитися із місто на велосипеді», - розповіла адміністратор готелю.

Вона також пояснила, що мобільний вказаний на банері велопрокату невірний, помилилися із одною цифрою…

Нагадаємо, вінничанам пропонують альтернативу громадському транспорту. Зменшено тарифи на прокат велосипедів від німецької компанії, яка приходить у місто.