«Щоб те, про що ви мрієте у далекому майбутньому, вже скоро стало реальністю»: Гройсман попросив українців про підтримку й довіру

Новини Вінниці / «Щоб те, про що ви мрієте у далекому майбутньому, вже скоро стало реальністю»: Гройсман попросив українців про підтримку й довіру

Пріоритетом команди партії «Українська стратегія Гройсмана» будуть реальні зміни, які вже хочуть відчути люди. Це команда, яка здатна приймати ефективні рішення і втілювати їх в життя. На цьому під час свого виступу на Першому з’їзді партії наголосив її лідер Володимир Гройсман:

Пріоритетом команди партії «Українська стратегія Гройсмана» будуть реальні зміни, які вже хочуть відчути люди. Це команда, яка здатна приймати ефективні рішення і втілювати їх в життя. На цьому під час свого виступу на Першому з’їзді партії наголосив її лідер Володимир Гройсман:  

«Я згадую, коли мені було 28 років. Я дуже хотів робити все для того, щоб в моєму рідному місті якість життя змінилася, щоб ми відправили у минуле байдужість і небажання змін. Тоді я вийшов до людей і сказав: «Якщо ви довірите мені, я зроблю все залежне від мене, щоб наше місто процвітало. У мене була можливість сформувати прекрасну команду. Ми в постійному діалозі з людьми почали робити ці зміни і вони стали відчутними. Сьогодні мені 41 рік. Для мене це теж – надзвичайно відповідальний період, бо я відчуваю свою відповідальність за нашу країну. Я знаю, що тільки ми можемо робити справжні зміни і ці зміни мають бути відчутні для кожного. Я більше не хочу і не буду гравцем чужої збірної. Збірної, в якій я витрачав дуже багато часу на те, щоб долати перешкоди, долати багато перепон, які віддаляли, а не наближали нас до тих змін, які хотіли відчувати люди».

За словами Володимира Гройсмана, він разом зі своєю командою йде на вибори, аби будувати країну, в якій кожен зможе себе реалізувати і не шукати кращої долі за кордоном:

«Я хочу, щоб українські родини воз’єдналися, хочу, щоб діти зростали в повноцінних родинах, щоб вони не говорили зі своїми батьками через меседжери, хочу, щоб вони відчували свою рідну матір і свого батька. Але для цього нам потрібно приймати спільні ефективні рішення».

Основою успіху, на думку Володимира Гройсмана, має бути сильна економіка:

«Ми перейшли від падіння до зростання, але цього зростання, але його, поки що, недостатньо. Чому? Тому що не всі рішення, які були правильними для країни, мали політичну підтримку тих, хто повинен їх ухвалювати. Тому наше завдання забезпечити стабільність та економічне зростання на рівні 5-7%. Це те зростання, яке відчують люди на власному житті».

За словами Володимира Гройсмана, нині вкрай потрібно забезпечити якісну освіту, доступ до якісної медицини, громади повинні мати достатньо ресурсів, щоб реалізувати завдання виборців.    

«Як колишній міський голова, я розумів, що громадам потрібно дати кошти і  можливість ухвалювати рішення. І я зруйнував монополію центральної влади і все зробив для того, щоб ця реформа стала успішною. Сьогодні тисячі громад уже на шляху оновлення», - зазначив чинний Прем’єр.

Перед собою та своєю командою він ставить доволі амбітне завдання на наступних 5 років: створити умови для становлення в Україні справжнього середнього класу.

«Середній клас для мене – це український вчитель, український лікар, фермер, підприємець. Це ті люди, які формують основу нашої держави. Сьогодні саме той момент, коли ми потребуємо підтримки людей. І я звертаюсь до всіх українських громадян  і прошу про підтримку й довіру. Вона дасть нам енергії і сили для того, щоб все те, про що ви мрієте у далекому майбутньому, вже скоро стало реальністю. Я глибоко переконаний: вам не буде соромно за нашу роботу».

Разом з тим, Володимир Гройсман впевнений: це буде непросто, але команда «Української стратегії» точно знає, як робити зміни.  

Нагадаємо, сьогодні на початку 1-го з’їзду партії «Українська стратегія Гройсмана» було презентовано першу десятку команди, з якою діючий Глава Уряду йде на позачергові парламентські вибори.    

Сергій Маламура

7 червня, 2019