Що цікавить вінничан на карантині? Коронавірус «приївся», актуальні алергії та проблеми з інтимом

Новини Вінниці / Що цікавить вінничан на карантині? Коронавірус «приївся», актуальні алергії та проблеми з інтимом

Якщо проаналізувати вінницькі новинні ЗМІ за півтора місяця, то тему COVID-19 можна вважати самою затребуваною, адже щодня їй присвячують десятки публікацій, як новинного, так і просвітницького характеру. Але це не означає, що «на карантині» всі, вінничани у медичній сфері цікавляться переважно коронавірусом.

Якщо проаналізувати вінницькі новинні ЗМІ за півтора місяця, то тему COVID-19 можна вважати самою затребуваною, адже щодня їй присвячують десятки публікацій, як новинного, так і просвітницького характеру. Але це не означає, що «на карантині» всі вінничани у медичній сфері цікавляться переважно коронавірусом.

Так, професорка Вінницького національного медуніверситету Вікторія Родинкова, коментуючи у Facebook тему виділення бюджетних коштів облдержадміністрацією на створення відеороликів та висвітлення теми коронавірусу, зазначила, що на спеціалізованому медичному сайті публікації про цю інфекцію майже не читають – «рекорди б'є алергія на обличчі і запобігання сухості статевого члена».

Мабуть, такі вони «карантинні» вподобання.

Олеся Рудницька

17 квітня, 2020