Що таке кутова шліфувальна машина і як отримати від неї максимальну віддачу?

Новини Вінниці / Що таке кутова шліфувальна машина і як отримати від неї максимальну віддачу?

Кутова шліфувальна машина - це електроінструмент, який використовується для шліфування, різання, полірування

Болгарка, або кутова шліфувальна машина - дійсно універсальний інструмент, який можна використовувати для різання, шліфування, полірування, заточування різних матеріалів, включаючи:

  • метал,
  • дерево,
  • будівельний розчин,
  • плитку,
  • камінь.

Вони працюють зі швидкістю близько 10 000 об / хв і за допомогою різних типів дисків легко ріжуть, шліфують, полірують і заточують тверді матеріали. Ви можете придбати болгарки, відрізні диски, полірувальні кола, шліфувальні диски та багато іншого у нас https://nasha-stroyka.com.ua/. Ці інструменти бувають різних розмірів і товщини, в залежності від завдання, для якої вони призначені. При використанні кутової шліфувальної машини необхідно проявляти особливу обережність, особливо під час вмикання, коли диски можуть легко розбитися.

Як користуватися кутовий шліфувальною машиною

Через те, що кутові шліфувальні машини мають безліч застосувань, вам потрібно тримати їх і використовувати по-різному в залежності від того, чого ви намагаєтеся досягти. Одна річ, яка має місце незалежно від того, для чого ви використовуєте кутову шліфувальну машину, полягає в тому, що вам потрібно, щоб швидкість диску виконувала роботу, щоб не потрібно було прикладати занадто великих зусиль. Якщо під час полірування ви спробуєте натиснути, то на поверхні залишаться сліди. Якщо ви спробуєте втиснути відрізний диск в шматок металу, ви ризикуєте пошкодити диск або розбити його, що може призвести до травми.

Шліфування

Кутова шліфувальна машина відмінно підходить для шліфування металевих поверхонь, наприклад, для зменшення товщини металу, видалення поверхневої іржі або видалення надлишків зварного шва. Bosch GWS 22-230 H - одна з кутових шліфувальних машин середньої цінової категорії, що є у нашому магазині https://nasha-stroyka.com.ua/uk/bolgarki/, але характеристики, потужність і технології роблять її найкращим вибором. Bosch дійсно удосконалив цю модель, вона має захисний кожух для мінімізації травм, пилозахисний кожух для захисту кутової шліфувальної машини від бруду, потужний двигун, здатний різати кам'яні плити, плитку, труби і багато іншого. Завдяки зручній рукоятці обробка та різання стали набагато зручніше і безпечніше.

  • 220 В
  • 3 роки гарантії
  • 5,2 кг
  • 6500 оборотів холостого ходу

При використанні інструменту для шліфування металу необхідно тримати диск під кутом 20-30 градусів до поверхні. Не слід занадто сильно тиснути на метал. Швидкість обертання колеса і вага кутової шліфувальної машини - це все, що потрібно для якісної роботи. Не тримайте шліфувальну машину на одному місці занадто довго.

admin

26 квітня, 2021