Що робити під час евакуації?

Новини Вінниці / Що робити під час евакуації?

Як відомо, тиждень тому у десяти областях нашої країни, які межують з РФ та акваторією Чорного та Азовського морів, запроваджено воєнний стан строком на 30 діб. Сьогодні на сайті мерії Вінниці оприлюднили пам'ятку «Що робити під час евакуації». У ній розповідається про першочергові дії населення у випадку оголошення евакуації у надзвичайних ситуаціях. До речі, учора в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook, зауваживши, що «відповідальні громадяни завжди мають бути зібраними та готовими до надзвичайних ситуацій, особливо у час воєнного стану», розповіла, з чого має складатися особиста аптечка.

Як відомо, тиждень тому у десяти областях нашої країни, які межують з РФ та акваторією Чорного та Азовського морів, запроваджено воєнний стан строком на 30 діб.

Сьогодні, 3 грудня, на сайті мерії Вінниці оприлюднили пам'ятку «Що робити під час евакуації». У ній розповідається про першочергові дії населення у випадку оголошення евакуації у надзвичайних ситуаціях.

До речі, учора в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook, зауваживши, що «відповідальні громадяни завжди мають бути зібраними та готовими до надзвичайних ситуацій, особливо у час воєнного стану», розповіла, з чого має складатися особиста аптечка.


 

Юрій Ярмощук

3 грудня, 2018