«Шахтар» відкрив футбольну школу у Вінниці

Новини Вінниці / «Шахтар» відкрив футбольну школу у Вінниці

Клуб «Шахтар» (Донецьк), який у 2014 році залишив Донбас, а тепер базується у Києві, розпочав створювати філії своєї дитячої школи. Якщо перші почали функціонувати у столиці та передмісті, то тепер відкрито «шахтарську» школу і у Вінниці.

Клуб «Шахтар» (Донецьк), який у 2014 році залишив Донбас, а тепер базується у Києві, розпочав створювати філії своєї дитячої школи. Якщо перші почали функціонувати у столиці та передмісті, то тепер відкрито «шахтарську» школу й у Вінниці.

Як вказується на сайті клубу, 24 квітня у Вінниці відкрилася філія Shakhtar Football School для хлопців у віці від 2 до 8 років. Тренування будуть проходити за методологією, розробленою фахівцями Академії ФК «Шахтар». Це вже четверта футбольна школа Shakhtar Football School в Україні.

У перші дні роботи школу відвідало понад 150 дітей, всього ж планується навчання понад 250 учнів.

“Процес відкриття був досить важким та довгим. Проте в ході роботи отримали близько 300 заявок від дітей, що стало певним індикатором та мотивацією йти далі. Наразі у наших філіях займається близько 400 малюків по всій Україні. Сьогодні Вінниця для нас нове місто, тому сподіваємось, що згодом зможемо черпати таланти із цього регіону”, — розповів менеджер із регіонального розвитку “Shakhtar Football School” Євген Ахунов.

Географія Shakhtar Football School розширилася ще на одне місто, а раніше можливість відвідувати тренування отримали діти в двох школах Києва, а також у філії в Броварах.

Перше заняття є безкоштовним. Записатися можна за телефоном:

+38 073 522 59 85 (Вінниця, вул. Оводова, 51, 1-й корпус).

Макс Мельник

28 квітня, 2021