Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачів

Новини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачів

З початку року споживачі газу області уклали із «Вінницягазом» вже понад 14 тис. договорів на технічне обслуговування внутрішніх газових мереж. З них понад 11 тисяч – побутові споживачі. Згідно правил безпеки, користуватися газовими мережами можна лише за умови їх належного технічного стану.

Як зазначають в АТ «Вінницягаз», фахове обслуговування газових мереж вашого будинку та газових приладів – обов’язкова процедура, яку потрібно проходити раз на рік. Під час ТО фахівці перевіряють мережі на щільність та герметичність, усувають витоки газу, змащують запірну арматуру, замінюють ущільнюючі матеріали та складові, які вийшли з ладу тощо. Споживачі можуть замовити також сервісне обслуговування газових приладів – котла, водонагрівача, конвектора чи плити. Вартість послуг залежить від протяжності мереж, їх стану та наявного газового обладнання.

«Ми приділяємо особливу увагу фаховому рівню спеціалістів, які обстежують внутрішньобудинкові мережі наших клієнтів. Це гарантує якість робіт, надійність системи, а головне - безпеку клієнтів», - йдеться у повідомленні компанії.

Так, днями в Освітньому просторі АТ «Вінницягаз» відбувся тренінг для слюсарів, котрі надають послугу з техобслуговування. Послуга є ринковою і надається на договірних засадах.

Новини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачівНовини Вінниці / Сервісні служби «Вінницягазу» пропонують подбати про комфорт та безпеку споживачів
admin

13 травня, 2022