Сергій Моргунов вручив призи вінничан, які перемогли у першому розіграші акції «Вакцинуйся. Збережи життя»

Новини Вінниці / Сергій Моргунов вручив призи вінничан, які перемогли у першому розіграші акції «Вакцинуйся. Збережи життя»

Сьогодні, 22 жовтня, 30 вінничан, які стали переможцями першого розіграшу в рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя», отримали призи від Вінницької міськради (15 телевізорів та 15 велосипедів). Подарунки їм вручав особисто міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста подякував переможцям першого етапу розіграшу за те, що вони дбають про своє здоров’я та інших жителів громади.

«Кожен з вас фактично зробив свій персональний внесок у те, щоб наша громада була максимально захищена. І це дуже важливо. Ми бачимо, як зараз стрімко ускладнюється ситуація у всьому світі і в Україні. 5 регіонів вже у «червоній» зоні. Наше місто – наразі тримається в межах «жовтого» рівня карантину.  Нам не хочеться, щоб Вінниця була в «червоній» зоні,  щоб був повний локдаун, коли все закрито, а транспорт не ходить. Я думаю,  що всі пам’ятають березень 2020 року, весну цього року, - які  були перед нами виклики. Але саме завдяки тому, що наша територіальна громада відповідальна, нам вдалося з багатьма цими викликами достойно справитись», - каже Сергій Моргунов.

Він зауважив, що влада міста продовжує робити усе, що в її силах, у боротьбі з COVID-19. Постійно підтримуючи медицину і медичних працівників. Адже здоров'я вінничан - найважливіше.

«Ми повністю забезпечуємо хворих на коронавірус містян за рахунок міського бюджету ліками, що передбачені в національному протоколі. Всі ковідні ліжка міських закладів на 100 % забезпечені  киснем, необхідним для лікування та порятунку хворих на цю страшну хворобу. На сьогодні понад 91 тисяча містян вже щеплені від коронавірусу, з них понад 73 тисячі – пройшли повний курс вакцинації. Але нам усім разом потрібно далі працювати у цьому напрямку, щоб наше місто не потрапило до «червоної» зони», - сказав міський голова.

Очільник громади також зауважив, що іншого захисту, як вакцинація, просто не існує. І сьогоднішня подія, в рамках якої кожен з переможців розіграшу отримав приз, є символічною подякою за їхню свідомість.

Нагадаємо, наступний етап розіграшу відбудеться 15 листопада. Під час якого також розіграють  15 телевізорів та 15 велосипедів. А у фінальному, третьому: 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала 1 вересня. Участь у ній можуть взяти люди, які зареєстровані на території ВМТГ та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації. 

Щоб зареєструватись в акції, необхідно перейти за посиланням  https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia 

Новини Вінниці / Сергій Моргунов вручив призи вінничан, які перемогли у першому розіграші акції «Вакцинуйся. Збережи життя»
Олеся Рудницька

22 жовтня, 2021