Сергій Моргунов привітав вінничан з Днем Європи (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Сергій Моргунов привітав вінничан з Днем Європи (ВІДЕО)

День Європи вже давно став для Вінниці другим Днем міста. Через карантинні обмеження святкові заходи скасовані. Мер Сергій Моргунов привітав містян зі святом, нагадавши те, як його всі разом проволдили у минулі роки.

День Європи вже давно став для Вінниці другим Днем міста. Через карантинні обмеження святкові заходи цього року скасовані. Мер Сергій Моргунов привітав містян зі святом, нагадавши про те, як його всі разом проводили у минулі роки.  

«Саме ми, вінничани першими показали всій Україні, що таке європейські прагнення, європейські цінності та європейський вибір. Саме у нашому місті є дороги, як у Європі, вулиці, як у Європі, атмосфера, як у Європі. Та найцінніше, що є у Вінниці, – це сильна та згуртована громада, яка любить своє місто, пишається ним і робить його кращим. 6 років поспіль Вінниця визнається найкомфортнішим містом України.

І хоча сьогодні перед нами стоять складні виклики через пандемію коронавірусу та економічну кризу, я вірю, що наша згуртованість та відповідальність дозволить гідно пройти ці випробування. А святкові концерти на вулицях та площах Вінниці ще обов'язково будуть!», - зазначив у Facebook міський голова.