Сергій Моргунов показав оновлений спортмайданчик садочка №43 у Вінниці

Новини Вінниці / Сергій Моргунов показав оновлений спортмайданчик садочка №43 у Вінниці

На новому дитячому майданчику вінницького садочка №43 (вул. Чехова,12) вихованці закладу можуть займатись мініфутболом, настільним тенісом, баскетболом, гандболом. Це вже другий мультифункціональний майданчик, який збудований цього року на території дошкільних установ.

«Вихованці закладу можуть змалку опановувати різні види спорту. На території комплексу також – гімнастичні снаряди, спеціально розроблені для дітей дошкільного віку. Ми створюємо умови, які спонукатимуть малечу до активності. Тому і ми будуємо спортивну інфраструктуру на території дитсадків. Цього року обладнали сучасні майданчики у двох закладах», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, «бути в русі - це не лише про фізичне здоров'я, а і психологічне».

«Дуже важливо, щоб наші починання підтримували і батьки. Фізкультура має стати невід'ємною частиною життя вінничан. А ми і далі будемо розширювати мережу локацій для активності – як для дітей, так і дорослих», – зауважив мер.

Новини Вінниці / Сергій Моргунов показав оновлений спортмайданчик садочка №43 у ВінниціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав оновлений спортмайданчик садочка №43 у ВінниціНовини Вінниці / Сергій Моргунов показав оновлений спортмайданчик садочка №43 у Вінниці
Олеся Рудницька

22 листопада, 2021