Сергій Моргунов поділився планами по розвитку культурного середовища у Вінниці

Новини Вінниці / Сергій Моргунов поділився планами по розвитку культурного середовища у Вінниці

Динамічний центр культури і туризму Центральної України. Такою бачить Вінницю у стратегічних пріоритетах місцева влада. У Facebook міський голова Сергій Моргунов підкреслив основні напрямки розвитку культурного середовища обласного центру.

За його словами у 2022 році планується відкрити туристичний хаб, приступити до оновлення експозиції музею-садиби ім. М. Коцюбинського, провести два нові гастрономічні фестивалі подільської кухні, розробити концепцію ревіталізації Території SUN, підготувати проектну документацію на реставрацію приміщення для новоствореного музею Вінниці, продовжити реставрацію пам’ятки архітектури «Житловий будинок залізничників» та розпочати роботи по «Особняку капітана Длуголенського», а також розробити Стратегію розвитку культури громади та оновити Маркетингову стратегію Вінниці.

«Ці проєкти сприятимуть не тільки зміцненню позитивного іміджу Вінниці, але й розвитку економіки. Туристична сфера створює робочі місця і стимулює зростання доходів громади», - зазначив мер.