Сергій Борзов зустрівся із вінницькими чемпіонами

Новини Вінниці / Сергій Борзов зустрівся із вінницькими чемпіонами

Сьогодні, 17 грудня голова Вінницької ОДА Сергій Борзов вручив пам’ятні медалі та почесні грамоти найкращим спортсменам та їх тренерам, побажавши їм і у майбутньому лише перемог та нових звитяг.

«Спортивна еліта - велика честь зустрітися з нашими чемпіонами, потиснути руки. І чемпіонка - Мар’яна Шевчук! Призерка Олімпіади - це справді сильно! Пишаюсь вашими перемогами! Гордий, що я - ваш земляк. Розумію, за кожною медаллю - велика праця. І спортсмена, і тренера. Дякую, що ви є прикладом для інших. Ви - наші герої!», - зазначив у Facebook губернатор.

Також він подякував наставникам за те, що повірили, за те, що «вкладають силу і душу у своїх учнів» і роблять усе, аби ті «відчули смак перемоги».

«Золота» Мар’яно, окремо дякую за Токіо!», - додав очільник області.

Почесні грамоти та медалі отримали:

Мар’яна Шевчук - 1 місце на Кубку світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, рекордсменка світу, чемпіонка Паралімпійських ігор 2020 в Токіо;

Олег Пакула - тренер Мар’яни Шевчук;

Антон Швець - 1 місце на чемпіонаті України серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, учасник Паралімпійських ігор 2020 в Токіо;

Сергій Брушніцький - тренер Антона Швеця;

Дмитро Даниленко - 1 місце на чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное у 2021 році;

Світлана Сергун – тренер Дмитра Даниленка;

Віктор Щерба - тренер Олега Царькова (2 місце на чемпіонаті Європи в м. Вроцлав (Польща) 23 лютого – 01 березня 2021 року, учасник Олімпійських ігор 2020 в Токіо).