Сергій Борзов: «У грудні Вінниччина отримає ще 12 нових сучасних реанімобілів»

Новини Вінниці / Сергій Борзов: «У грудні Вінниччина отримає ще 12 нових сучасних реанімобілів»

Під час виїзного засідання щодо забезпечення готовності служб, сил та засобів до зимового експлуатаційного утримання автомобільних доріг Вінницької області у Могилів-Подільському голова облдержадміністрації Сергій Борзов звернув увагу на ожеледицю та те, що дорожники мають забезпечити у першу чергу безпечний проїзд карет швидкої допомоги.

«9,5 тисяч км - такою є мережа доріг загального користування Вінницької області. Це найбільше в Україні. У рамках реалізації програми «Велике будівництво» в області проведено значний обсяг робіт», - зазначив у Facebook губернатор.

За його словами, в області реалізовано понад 120 проєктів з ремонту доріг загального користування та відновлено більше 300 км доріг державного значення та більше 200 км доріг місцевого значення, майже 1200 п. м штучних споруд.

«Дороги треба зберегти, не допустити пошкоджень несучої здатності конструкції дорожнього одягу. І головне - ожеледиця і сніг не мають стати на заваді проїзду «швидкої допомоги» та транспорту усіх екстрених служб. 120 карет «швидкої допомоги» сьогодні виїжджають на виклики вінничан, 45 «ковідних» бригад», - наголосив С.Борзов.

Також він повідомив, що «у грудні область отримає ще 12 нових сучасних реанімобілів». Їх розподілять між найскладнішими районами.

«Поступово оновлюємо транспорт екстреної медицини», - додав очільник області.

Олеся Рудницька

18 листопада, 2021