Серед переможців конкурсу по просторовому рішенню щодо Альтман Скверу вінничан не буде

Новини Вінниці / Серед переможців конкурсу по просторовому рішенню щодо Альтман Скверу вінничан не буде

Команди архітекторів, які стали його учасниками архітектурного конкурсу на розроблення пропозиції з облаштування  майбутнього Альтман Скверу, надіслали організаторам свої пропозиції.  Днями члени журі зберуться на онлайн-засідання та розглянуть й кожну роботу.  Нажаль, серед команд претендентів вінничан немає.

Команди архітекторів, які стали учасниками архітектурного конкурсу на розроблення пропозиції з облаштування майбутнього Альтман Скверу у Вінниці, надіслали організаторам свої пропозиції. У найближчі дні члени журі зберуться на онлайн-засідання та розглянуть кожну роботу. Нажаль, серед команд претендентів вінничан немає. Місцеві фахівці не настільки гарно знають атмосферу цієї ділянки, аби запропонувати достойний варіант...

До роботи над проєктом облаштування скверу в історичній частині міста Вінниця залучено дві команди з Києва (склад першої команди: Ксенія Феофілактова та Марина Харлампова; склад другої команди: Костянтин Кучабський, Семен Поломаний та Роман Сах) та збірну команду з Хмельницького та Одеси (Дмитро Райфшнайдер, Олена Джула-Райфшнайдер, Ганна Чернат, Євген Чернат, Анастасія Джула, Наталія Мороз, Катерина Палюра, Карина Штанкова, Віктор Шупляк, Анастасія Варваніна).

Про це повідомляють у мерії Вінниці.

А ось до складу журі вінничани входять, разом з іншими українськими та швейцарськими фахівцями, вони визначать переможців на краще просторове рішення Альтман Скверу. Результати оголосять до ог 24 квітня.

За умовами конкурсу основні премії для всіх трьох команд є однаковими і складають 50 тис грн. При цьому колектив-переможець отримує додаткову премію в розмірі 30 тис грн, за друге місце додаткова винагорода складає 20 тис грн.

Марина Карабай

14 квітня, 2020