Розвідка США попередила про підготовку Росії до ударів по урядовим об’єктам та цивільній інфраструктурі України

Новини Вінниці / Розвідка США попередила про підготовку Росії до ударів по урядовим об’єктам та цивільній інфраструктурі України

Громадян США дипломати закликали залишити Україну. Крім цього, в американській розвідці переконані, що РФ планує найближчим часом здійснити нові атаки на цивільну інфраструктуру України. Під загрозою перебувають також урядові об'єкти.

Як повідомляє Reuters, інформацію оприлюднив американський чиновник на підставі розвідданих.

«У нас є інформація про те, що Росія накопичує зусилля для завдання ударів по цивільній інфраструктурі та урядових об'єктах України найближчими днями. Враховуючи послужний список Росії в Україні, ми стурбовані тою загрозою, яку російські удари становлять для цивільного населення та інфраструктури», – цитує видання своє джерело.

Зазначимо, що для українців це не є новиною. День прапора та День Незалежності є сакральними для рашистської ідеології, яке не сприймає нічого українського. В Офісі президента України 21 серпня в попередили про ймовірність збільшення ракетних ударів росіян 23-24 серпня. Співробітникам установ, розташованих в Урядовому кварталі Києва, порадили працювати дистанційно.

В українській розвідці також попередили про загрозу в День Незалежності. Жителям України порадили бути готовими до частих сигналів тривог і не ставитись до них без відповідної реакції. У липні президент Володимир Зеленський закликав українців не впадати в паніку та не зосереджуватись на негативних думках через спробу росіян завадити святкуванню.