Розшукували всім містом, але здався сам: затримали водія BMW, який насмерть збив вінничанина та втік

Новини Вінниці / Розшукували всім містом, але здався сам: затримали водія BMW, який насмерть збив вінничанина та втік

Працівник  поліції, залучившись підтримкою вінничан через соціальні мережі, та колег з сусідніх областей, розшукали й затримали водій BMW, який збив на смерть вінничанина та втікши з місця події, покинув автіку у лісі.

Працівники поліції, залучившись підтримкою вінничан та колег з сусідніх областей, розшукали йводія BMW, який насмертьз бив вінничанина та втік з місця події, кинувши автіку в лісі.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 10 листопада, близько 21.00 у Вінниці сталась аварія поблизу зупинки громадського транспорту «Станіславського». Після вчинення ДТП водій втік. Інформація про розшук автомобіля та водія була надана поліцейським Вінницької та сусідніх областей. Громадян про допомогу у розшуку попросили через засоби масової інформації та соцмережі. 

Побачивши дану новину, вінничани почали самостіні пошуки власника авто у соцмережах та Вайбер-групах. 

Наступного дня автомобіль BMW на іноземній реєстрації з пошкодженнями, характерними для ДТП, знайшли у лісовому масиві рибалки на Київській трасі при виїзді з міста.

Встановивши особу власника авто та усіх осіб, які нею користувались, поліцейські врешті вийшли на водія, причетного до аварії. Винуватець ДТП переховувався від правоохоронців.

12 листопада, 25-річний чоловік, причетний до ДТП, сам прийшов у поліцію. Він затриманий у процесуальному порядку і надає покази слідчим.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідчим управлінням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Розшукували всім містом, але здався сам: затримали водія BMW, який насмерть збив вінничанина та втік Новини Вінниці / Розшукували всім містом, але здався сам: затримали водія BMW, який насмерть збив вінничанина та втік