Розборки у пункті для переселенців: у Жмеринці один з донеччан вдарив іншого ножем

Новини Вінниці / Розборки у пункті для переселенців: у Жмеринці один з донеччан вдарив іншого ножем

У Жмеринці 10 червня під час конфлікту 26-річний житель Донецької області наніс проникаюче ножове поранення знайомому. Потерпілий госпіталізований до лікарні, зловмисник – поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 14 години правоохоронцям стало відомо, що в одному з пунктів тимчасового перебування переселенців 45-річному жителю Донецької області спричинено тілесні ушкодження.

На місці події слідчо-оперативна група поліції встановила, що між двома уродженцями Донеччини виник конфлікт. Один з них поранений. Його вдарили ножем у живіт.

Затримали зловмисника за місцем вчинення злочину.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Потерпілий госпіталізований до районної лікарні.

За вказаним фактом розслідується провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення молодику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

11 червня, 2022