"Розбавити посмішками" карантинну весну вирішили у Калинівці на Вінниччині

Новини Вінниці / "Розбавити посмішками" карантинну весну вирішили у Калинівці на Вінниччині

У Калинівці на Вінниччині карантинну весну вирішили "розбавити посмішками". Цікавий та позитивний конкурс оголосила у Facebook-спільноті "Підслухано Калинівка" її адміністраторка Наталія Куровська.

У Калинівці на Вінниччині карантинну весну вирішили "розбавити посмішками". Цікавий та позитивний конкурс оголосила у Facebook-спільноті Підслухано Калинівка її адміністраторка Наталія Куровська.

"Конкурс вирішила назвати "Посмішка весни", бо цієї весни нам усім дуже не вистачає саме щирих посмішок, спілкування та позитиву. Сподіваюсь, до нашої маленької вікторини приєднаються не лише калинівчани і ми разом зробимо так, щоб переглядати стрічку новин було приємніше", - говорить Н.Куровська.

Охочим взяти участь у конкурсі потрібно виставляти в коментарях під відповідним постом свої улюблені фото з посмішками. Переможця визначатимуть 30 квітня за кількістю лайків та коментарів. Передбачено і подарунок - оригінальний і смачний торт.

Одразу після того, як Наталія Куровська ініціювала конкурс радості, стало видно, що "боротьба" за кращу посмішку буде запеклою: за кілька хвилин понад пів сотні учасників спільноти надіслали свої світлини.  

Сергій Маламура

26 квітня, 2020