Російський окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці в Україні

Новини Вінниці / Російський окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці в Україні

У Маріуполі російський окупант вистрелив в обличчя 11-річній дівчинці. Куля пройшла через щелепу і травмувала корінь язика. Наразі вона перебуває у лікарні та видужує.

Про це повідомило британське видання CNN, кореспондент якого особисто відвідав дитячу поліклініку в Україні. За його словами, постраждала ледь може ходити.

16 березня дівчинка разом із мамою, сестрою та бабусею намагалися покинути Маріуполь, в якому кілька тижнів жили під постійними обстрілами. Вони сіли в автівку до двох незнайомих людей, які допомагали з евакуацією, та поїхали у напрямку села Василівка. Дорогою вони наткнулися на російських окупантів, які без попередження відкрили вогонь по цивільних.

Кремлівські солдати зупинили автомобіль, змусили всіх вийти і почали кричати та погрожувати. Після того, як вони помітили закривавлену дитину на задньому сидінні, вони дозволили відвезти дівчинку в лікарню у Токмак Запорізької області.

У лікарні зараз багато постраждалих від обстрілів дітей. Для їхньої безпеки працівники забарикадували усі вікна мішками з піском.

Олег Верлан

26 березня, 2022