Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині

Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині

Російські війська в ніч на 6 березня завдали ракетного удару по містам півночі Житомирської області – Овручу та Коростеню. Знищено будинку у приватному сектору.

Як повідомляють у ДСНС України, після обстрілу Овруча зруйновано 30 будинків, з них 5 повністю.

«Попередньо жертв і постраждалих немає. Від ДСНС залучено 10 осіб та 2 одиниці техніки», - йдеться у повідомленні.

Також ворог завдав ракетного удару по Коростеню. Відомо про загибель однієї особи, ще двоє поранені. Повідомляється, що  місті загинула одна особа і двоє травмовані.

«Зруйновано 10 приватних житлових будинків з подальшим горінням 1 будівлі. Врятовано 5 дітей з підвального приміщення. Від ДСНС залучено 11 осіб та 2 одиниці техніки», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники опублікували жахливі фото руйнувань Овруча – міста, розташованого у 33 км від білоруського кордону, а також Коростеня.

Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині Новини Вінниці / Російські війська з Білорусі завдали ракетного удару по Овручу та Коростеню на Житомирщині