Російські сатаністи на Великдень підготували для українців снаряди з написом «Христос Воскрес!»

Новини Вінниці / Російські сатаністи на Великдень підготували для українців снаряди з написом «Христос Воскрес!»

Православ’я на теренах Східної Європи давно відсутнє у хрестоматійних рамках. Принаймні у Росії. Освячені священиками РПЦ ракети з написами «Христо Воскрес» сатаністи-окупанти приготували українцям на Великдень.

Правоохоронці закликають вірян бути особливо пильними на Великдень – – одне з найбільших християнських свят - ворог може влаштувати провокації. Російська пропаганда поширила вже не одну заяву про можливі насильницькі дії щодо віруючих у період великодніх свят і церковних богослужінь в Україні.

В СБУ впевнені, що таким чином росЗМІ вже готують підґрунтя для провокацій з боку своєї армії. І заздалегідь перекладають відповідальність за них на представників вигаданих хворою уявою «націоналістичних об’єднань».

Тож українців закликають бути особливо пильними у цей період. Проте силовики запевняють, що Служба безпеки України та Національна поліція докладуть максимум зусиль, щоб Великдень пройшов безпечно.

Однак вірянам слід враховувати, що в Україні триває війна, і ворог готовий до будь-яких дій щодо цивільного населення. Повага до церков і святинь у нього теж відсутня – про це свідчать численні бомбардування таких об’єктів.

У зв’язку з цим вірянам рекомендують утриматися від масових скупчень у культових спорудах, а главам церков – мінімізувати кількість присутніх на святкових богослужіннях.

Також людей просять дотримуватися правил комендантської години, встановлених цивільними адміністраціями кожного регіону.

Щодо цинічності, то СБУ наводить інше перехоплення - для святкових обстрілів окупанти пишуть на снарядах «Христос Воскрес!».

«Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишут «Христос воскрес!» Развлекаемся, как можем…» - розповідає окупант своїй дружині.

Назвати людину християнином складно, скоріше сатаністом.

Хоча коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника одразу стає іншим. Із 19 людей у його взводі залишилося лише 7. Інші або вбиті, або втекли.

«Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши», - резюмує окупант.

Не ясно, чому він так переживає… Це ж якраз ідеальний контингент для захисту «руZZкого міра». Але українські військові зроблять усе можливе, аби й ці рештки ворожої бригади «розформувалися» якомога швидше.

Олег Верлан

23 квітня, 2022