Російські пропагандисти підтвердили знищення штабу кримінальників ПВК «Вагнер» по «своїй» наводці

Новини Вінниці / Російські пропагандисти підтвердили знищення штабу кримінальників ПВК «Вагнер» по «своїй» наводці

Російські пропагандисти почали працювати на ЗСУ. Саме такий висновок можна зробити з останніх подій в окупованій Попасній на Луганщині. Після розлогого опису місця розташування штабу окупантів з ПВК «Вагнер», яка набрала контингент у вязницях, туди влучили з HIMARS.

Про те, що у Попасній (Луганська область) під удар потрапив штаб російських найманців з приватної військової компанії «Вагнера» у Telegram повідомив російський пропагандист Юрій Котенко.

«Завдано удару по одному з розташувань ПВК «Вагнер» в Попасній. Джерела на Донбасі підтверджують», - зазначив він.

За його словами, інформація про загибель засновника військової компанії Євгена Пригожина не підтверджується. Судячи з опублікованих в соціальних мережах кадрів, є постраждалі.

«Начебто новина буденна, якби не одна обставина. Місце дислокації вагнерівців спалив російський воєнкор-дегенерат, який виклав її фотографії у свій телеграм-канал. Після чого з найманцями сталася чергова «кумедна історія», які вони так люблять.

Тепер з-під завалів виносять убитих і поранених крримінальних злочинців, яких набирали до ПВК «Вагнер» за російськими в'язницями, а воєнкору Среді вручається премія імені А. Коца», - написав український журналіст у Facebook Денис Казанський.

Новини Вінниці / Російські пропагандисти підтвердили знищення штабу кримінальників ПВК «Вагнер» по «своїй» наводціНовини Вінниці / Російські пропагандисти підтвердили знищення штабу кримінальників ПВК «Вагнер» по «своїй» наводці
Олег Верлан

14 серпня, 2022