Росіяни завдали ракетного удару по аеродрому на Хмельниччині

Новини Вінниці / Росіяни завдали ракетного удару по аеродрому на Хмельниччині

Сьогодні, 29 березня, російські окупанти завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині. За словами мера міста Миколи Мельничука, знищено стратегічні запаси паливно-мастильних матеріалів.

«Російський агресор вкотре завдав удару по аеродрому в Старокостянтинові. Нас посипають ракетами ще з першого дня війни, однак сьогодні, як багато з вас могли побачити і почути, атака була дуже серйозна та завдала відчутних збитків», - зазначив у Facebook очільник громади.

За даними Мельничука, постраждалих внаслідок атаки немає.

Проте російські окупанти зуміли знищити всі стратегічні запаси паливно-мастильних матеріалів на аеродромі. Тому мер звернувся з проханням до всіх охочих допомогти з придбанням паливно-мастильні матеріалів власним коштом.

«Прошу всіх, хто може допомогти у придбанні паливно-мастильних матеріалів звернутися у міську раду або до мене особисто. Заздалегідь вдячний за сприяння у вирішенні цього вкрай важливого для безпеки всієї нашої громади питання», - підкреслив міський голова.

Зазначимо, росіяни методично знищують запаси палива у регіонах, де не відбуваються бойові дії, сподіваючись, що таким чином зупинять українську армію, а також зірвуть посівну.

Раніше ракетних обстрілів зазнавали Львів, Рівненщина та Луцьк.

Олег Верлан

29 березня, 2022