Росіяни визнали, що на Донбасі ліквідовано «вагнерівця» Нагіна, командира штурмового загону

Новини Вінниці / Росіяни визнали, що на Донбасі ліквідовано «вагнерівця» Нагіна, командира штурмового загону

У Волгоградській області РФ закопано Олексія Нагіна, відомого як «Терек» або «Черкес». Рідним 41-річного командира штурмового загону ПВК «Вагнера» влада передала «зірку Героя Росія», яким найманця, а по російським законам – злочинця, нагородили посмертно.

Зазначимо, про те, що відомий і досвідчений «вагнерівець», який пройшов війни у Грузії та Південній Осетії, Ситрії та Лівії, загинув 20 вересня під Бахмутом Донецької області, українські ЗМІ та блогери повідомляли ще 5 днів тому. Наразі інформацію підтверджено публікацією фото з поховання військового злочинця.

Зазначимо, бахмутський напрямок – єдиний, де росіяни мають частковий успіх. І лише тому, що задіяли там найманців з ПВК «Вагнер». Але і їх там ліквідовують. Як «Терека». Олексій Нагін був в авторитеті у бойвиків – маріонеткові режими в ОРДЛО любили нагороджувати його своїми «зірками». І Росія, в якій заборонені приватні банформування – теж.  

Нагадаємо, відомо, що в Україні воюють приблизно 4,5-5 тисяч найманців «групи Вагнера». Їх використовують для штурмових дій на Донбасі.

Олег Верлан

29 вересня, 2022