Росіяни обстріляли села в РФ поблизу кордону. У Путіна знають, як використовувати провокації

Новини Вінниці / Росіяни обстріляли села в РФ поблизу кордону. У Путіна знають, як використовувати провокації

Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков заявив, що на території регіону вибухнув снаряд, випущений з боку України.

«Сталася НП – був постріл з боку України в наш бік. Снаряд розірвався у селі, є постраждалі», - написав Гладков у Telegram

Режим надзвичайної ситуації запроваджено у двох прикордонних селах Бєлгородського району області - Журавльовка та Нехотєєвка,.

Як відомо, на цьому напрямку кордону – у Харківській області – є російські війська, які окупували прикордонні райони України – від Козачої Лопані до Вовчанська.

Нагадаємо, раніше росіяни обстрілювали прикордонні села Білорусі, аби Лукашенко не заперечував введення своїх військових в Україну. А перед початком другої чеченської війни підривались будинки в РФ, що списувалось на кавказців і стало приводом для вторгнення.

Росіяни занадто прогнозовані, діють по єдиній методичці… Наразі путінська армія відчуває дефіцит кадрів, тому шукає привид для мобілізації.

До речі, 24 лютого, у день вторгнення на територію України вони вже вчиняли подібне. Обстріляли кілька населених пунктів – постраждало троє людей, зокрема дитина. Потім ввечері 5 березня у Бєлгороді було чути вибух, але губернатор Гладков спростовував інформацію про обстріл міста. Тоді ще було не на часі.

Олег Верлан

23 березня, 2022