Роман Головащенко змагатиметься за чемпіонський пояс по версії ІВО у Баку

Новини Вінниці / Роман Головащенко змагатиметься за чемпіонський пояс по версії ІВО у Баку

Немирівчанин Роман Головащенко у квітні цього року має намір стати новим чемпіоном світу у важкій ваговій категорії.

Немирівчанин Роман Головащенко має намір стати новим чемпіоном світу у важкій ваговій категорії.

У квітні 2018 року в столиці Азербайджану Баку відбудеться бій за звання чемпіона світу за версією IBO у ваговій категорії до 90,7 кг. З нашим земляком зустрінеться теперішній володар поясу - Кевін Лерена з ПАР.

А вже найближчої середи, 14 березня, у Києві під час спеціальної прес-конференції, Роман Головащенко зробить кілька заяв. Зокрема, боксер розповість про плани зібрати для України всю колекцію чемпіонських поясів важкого дивізіону, а також оціниь шанси того, наскільки у майбутньому можливий поєдинок Романа Головащенка проти Мурата Гассієва.

Прес-конференція відбудеться  у залі “Сан-Франциско” київського готелю Hilton – Kyiv, що на Бульварі Тараса Шевченка, 30. Початок о 15.30. Довідка для ЗМІ: 0(67) 792 99 62.

Нагадаємо, український боксер Роман Головащенко народився 16 жовтня 1987 року у м. Немирів Вінницької області. Дебютував у професійному боксі в 2007 році. За цей час провів 19 боїв. В активі має 17 дострокових перемог. Бій проти Кевіна Лерени стане для нього першим поєдинком в кар'єрі за титул чемпіона світу.
 

Олеся Рудницька

12 березня, 2018