Рокова риболовля: на Вінниччині чоловік уламком скла вбив свого приятеля і підпалив тіло

Новини Вінниці / Рокова риболовля: на Вінниччині чоловік уламком скла вбив свого приятеля і підпалив  тіло

У Немирівському районі риболовля двох молодих товаришів закінчилася трагедією.Під час сварки, на березі водойми, де ловили рибу,22-річний житель с. Глинянець уламком скла наніс поранення в шию своєму однолітку.Від отриманих травм хлопець помер. Як повідомили у відділі комунікaції поліції у Вінницькій облaсті, щоб приховати сліди злочину, тіло загиблого зловмисник вирішив спалити.

У Немирівському районі риболовля двох молодих товаришів закінчилася трагедією.Під час сварки, на березі водойми, де ловили рибу, 22-річний житель с. Глинянець уламком скла наніс поранення в шию своєму однолітку.Від отриманих травм хлопець помер. Як повідомили у відділі комунікaції поліції у Вінницькій облaсті, щоб приховати сліди злочину, тіло загиблого зловмисник вирішив спалити.

Обгоріле тіло молодого чоловіка було виявлено у снігу неподалік місцевого ставку. Поки на місці події працювала слідчо-оперативна група та експерти, у поліцію прийшов односелець загиблого та зізнався у його вбивстві.Він розповів,що 8 лютого на сільський водоймі вони рибалили Коли збиралися йти додому, односелець непристойно висловився на адресу його покійного брата. Між чоловіками розпочалась бійка, під час якої затриманий знайшов на землі уламок скла та вдарив потерпілого у шию. Коли зрозумів, що накоїв,тіло загиблого односельця відтягнув у кущі та підпалив.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено 15 років ув’язнення.