Родина Мар’яна Кашуба з аутизмом просить про допомогу: збирають кошти на лікування

Новини Вінниці / Родина Мар’яна Кашуба з аутизмом просить про допомогу: збирають кошти на лікування

Після першого курсу лікування 9-річний Мар’ян Кашуба з Львівщини вперше вимовив слово: «мама». Родина переконана, що для зберігання динаміки фахівцям потрібно з ним займатися і далі. Перепоною є лише вартість наступного курсу. Тому батьки звертаються до усіх за допомогою.

Після першого курсу лікування 9-річний Мар’ян Кашуба з Львівщини вперше вимовив слово: «мама». Родина переконана, що для зберігання динаміки фахівцям потрібно з ним займатися і далі. Перепоною є лише вартість наступного курсу. Тому батьки звертаються до усіх за допомогою.

«Ми з чоловіком, інвалідом 3 групи, виховуємо синочка Мар’яна 9 років, у якого діагностовано дитячий аутизм та порушення соціальної адаптації. Дитина потребує кваліфікованого втручання та особливих підходів і прийомів реабілітації», - вказує Марія Кашуба.

Наразі Мар’ян пройшов 11-денний курс реабілітації в Міжнародній реабілітаційній клініці Козявкіна в м. Трускавець і вимовив вперше за 9 років слово «мама»! Це був для всіх нас дуже ємоційний момент, перше слово за 9 років! Те, що кожна мати чує кожного дня, я почула від свого хлопчика перший раз в житті! Це звичайно невеличка перемога, але в нас з'явилася надія на те, що зусилля лікарів були не даремні, та лікування дало всій результат....

«Подібних курсів реабілітації необхідно проходити 4-5 разів на рік. Наступний курс реабілітації, за призначенням лікаря, Мар’ян повинен проходити в Центрі фізичної реабілітації «Крок за кроком до мети» в Києві 20 листопада 2021. Вартість курсу складає 41 370 грн, але наша сім’я не має таких коштів. Левова частина грошей іде на спеціальне харчування та памперси для сина.

Я працюю вчителем християнської етики, отримую мінімальну зарплату, допомога держави мізерна, тож благаємо про допомогу всіх друзів, знайомих, небайдужих жителів міста Стрий та всієї України. Ми маємо надію, що на наше прохання відгукнуться чуйні і добрі люди, адже кожна дитина заслуговує на повноцінне і щасливе життя!», - зазначає жінка

Дані про звернення:

Мати: Марія Кашуба вчитеть в школі с. Довголука, Стрийського р-ну, Львівської обл;

Батько: Кашуба Олексій Омелянович Інвалід 3 групи епілепсія;

Діагноз дитині поставлений лікарем психіатром в міській дитячій лікарні м. Стрий, Львівська область.

Місце реабілітації: Центрі фізичної реабілітації «Крок за кроком до мети», м. Київ (www.cfr-krok.ua)

Вартість одного курсу реабілітації 41 370 грн. Гроші потрібно зібрати до 20 листопада 2021 року.

Номер карти ПриватБанк

5168 7573 9720 0058

Призначення платежу: Благодійна допомога Мар'яну Кашуба

Отримувач: Кашуба Марія Іванівна

Номер телефону +38 050 540 40 82

Вся інформація та надані документи, щодо звернення, перевірені адміністратором сторінки "Україна благодiйна"

admin

20 серпня, 2021