«Різдвяні канікули» у Таїланді за гроші на дорогу»: мер міста на Вінниччині нестандартно відповів на чутки

Новини Вінниці / «Різдвяні канікули» у Таїланді за гроші на дорогу»: мер міста на Вінниччині нестандартно відповів на чутки

На Вінниччині міський голова спростував чутки про свої «різдвяні канікули» в Таїланді. Мер Гнівані, що на Вінниччині, також розповів про свою нерухомість та присоромив городян, що ігноруються  загальноміські заходи.

Працював, грав футбол та святкував Новий рік у родинному колі. На Вінниччині міський голова в оригінальний спосіб спростував чутки про свої «різдвяні канікули» в Таїланді. Також мер Гнівані розповів про свою нерухомість та присоромив городян, що ігнорують загальноміські заходи.

Про це посадовець написав на своїй сторінці у Facebook

Насамперед Володмир Кулешов «освідчився у коханні» рідному місту:

«За часи своєї роботи на посаді міського голови дізнався про себе чимало того, чого раніше не знав: і про свої статки, і про вітчизняні та закордонні маєтки, про закордонний бізнес і т д. Стосовно «останніх новин», які почув від друзів, хочу розвіяти неправдиві слухи. По-перше, будинок в Гнівані я не продав і у Вінницю в «царські хороми» не переїжджав з двох причин: перша – ніякого будинку як у Вінниці, так і в будь-якому іншому місці планети, в мене немає, друга – я люблю наше рідно місто і не збираюся з нього виїжджати!».

Далі чоловік написав, що на новорічні свята він не літав у Таїланд, «прихопивши з собою гроші, які «дали Гнівані» для ремонту вулиці Соборної».

Володимир Кулешов не лише детально описав, де він був на новорічні свята, але й підкріпив допис фотозвітом.

«Надаю пояснення: перше – новорічні свята традиційно, як і всі свої 51 Нових років (2 роки служби в армії), святкував в Гнівані у колі родини. 31 грудня та 2 січня разом зі спортсменами провів тренування. 3 січня вже був на роботі. 4 та 6 січня брав участь у змаганнях також у Гнівані (тобто фізично не міг в проміжках насиченого графіку здійснити подорож у Таїланд).

Друге – гроші на ремонт центральної дороги Гнівані ніхто не давав і не дасть, так як ця дорога на балансі у обласної Служби місцевих доріг, і коли буде проводитись ремонт, то замовник (дана Служба) буде напряму платити за нього з власних рахунків організації-підряднику, яка буде виконувати роботу.

Щоб пришвидшити асфальтування вулиці міська рада за власні кошти розробила проект реконструкції тротуарів, бордюрів, газонів, пішохідних переходів з підсвіткою, та передбачила кошти для співфінансування в розмірі до 2 млн грн з бюджету громади», - повідомив міський голова.

Насамкінець посадовець обгрунтував дату проведення святкового концерту.

«Новорічне свято проводилося 30 грудня з метою залучення більш широких мас громади. 31 грудня біля ялинки зазвичай збиралося кілька сотень людей з майже 14 тисяч населення. Причини називали різні: і потрібно йти в гості, і хочеться поїхати на ялинку у Вінницю, і приготуватися до святкування Нового року. Тому у вигляді експерименту цьогоріч провели свято 30 грудня, на яке знову ж прийшло близько 200 чоловік. Прикро, адже артисти готувалися та старалися для громади!», - присоромив містян мер.

Володимир Кулешов запропонував звертатися городянам до нього напряму, без посередників та оприлюднив свій номер телефону (редакція не вважає його потрібним друкувати у межах даного матеріалу).

«Хочу також нагадати, що 2020 рік – рік виборів депутатів та міського голови, тому ще чимало «цікавих історій» у вигляді фантазій буде розказано «всезнаючими активістами» в громаді. Вимушений буду на всі відповісти. При бажанні жителів Гніванської ОТГ дізнатися будь-яку інформацію, з радістю відповім на усі питання за телефоном», підкреслив очільник міста.

Що ж дійсно розпочався Новий рік, розпочалась виборча компанія...

Як відреагують на пояснення міського голови гніванчани, чи телефонуватимуть меру, чи оберуть врешті-решт ще на один строк, це питання часу.

Нині ж можна говорити, про появу нового формату спілкування з виборцями, та так звану «нову щирість», яка схоже стає трендом політичного сезону 2020 року.