«Різанина» в Іллінцях на Вінниччині: двоє чоловіків опинилися в лікарні

Новини Вінниці / «Різанина» в Іллінцях на Вінниччині: двоє чоловіків опинилися в лікарні

В Іллінцях на Вінниччині 1 березня під час сварки 61-річний місцевий житель вдарив ножем свого молодшого сусіда. Потім порізав і себе. Нині обоє – в реанімації. А слідчі з’ясовують обставини та причини конфлікту. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

В Іллінцях на Вінниччині 1 березня під час сварки 61-річний місцевий житель вдарив ножем свого молодшого сусіда. Потім порізав і себе. Нині обоє – в реанімації. А слідчі з’ясовують обставини та причини  конфлікту. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Близько 11 години до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в сусідньому будинку вона побачила 57-річного господаря з ножовим пораненням. Потерпілого каретою швидкої доправили до лікарні. Поліцейським чоловік розповів, що його порізав сусід.

Тим часом зловмисник, на якого вказував потерпілий, після сварки пішов геть та самостійно звернувся  до медиків за допомогою.

Наразі обидва чоловіки прооперовані й перебувають у лікарні.

«Остаточні причини та обставини конфлікту будуть встановленні під час досудового розслідування. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі» - зазначають у поліції.