Рідкісного вирезуба впіймав рибалка на Вінниччині. Тепер має відшкодувати 10 тис грн збитків (ФОТО)

Новини Вінниці / Рідкісного вирезуба впіймав рибалка на Вінниччині. Тепер має відшкодувати 10 тис грн збитків (ФОТО)

У Могилеві-Подільському на Вінниччині сьогодні, 30 січня, рибалка впіймав рідкісного червонокнижного вирезуба-причорноморського. А чоловіка, у свою чергу, впіймали інспектори Вінницького рибоохоронного патруля – вони якраз проводили рейд на річках району.

У Могилеві-Подільському на Вінниччині сьогодні, 30 січня, рибалка впіймав рідкісного червонокнижного вирезуба причорноморського. А чоловіка, у свою чергу, впіймали інспектори Вінницького рибоохоронного патруля – вони якраз проводили рейд на річках району.

Рибалив чоловік вудкою. Можливо, навіть не порушував правил, але все «зіпсував» трофей – лише один екземпляр червонокнижної зникаючої на території України риби.

У результаті рибалці нарахували до сплати 10 тисяч гривень завданої природі шкоди.

На чоловіка склали протокол за ст. 90 КУпАП (знищення, незаконне вилучення з природного середовища видів, занесених до Червоної книги України). Матеріали справи передадуть до суду.

Новини Вінниці / Рідкісного вирезуба впіймав рибалка на Вінниччині. Тепер має відшкодувати 10 тис грн збитків (ФОТО)Новини Вінниці / Рідкісного вирезуба впіймав рибалка на Вінниччині. Тепер має відшкодувати 10 тис грн збитків (ФОТО)Новини Вінниці / Рідкісного вирезуба впіймав рибалка на Вінниччині. Тепер має відшкодувати 10 тис грн збитків (ФОТО)