Рябошапка призначив прокурору Вінниччини нового заступника

Новини Вінниці / Рябошапка призначив прокурору Вінниччини нового заступника

Прокурор Вінницької області Костянтин Мерімерін сьогодні, 29 січня, представив колективу свого нового першого заступника. Наказом генпрокурора Руслана Рябошапки від 28 січня 2020 року на цю посаду призначено 32-річного Олександра Павельського. До речі, 32 роки йому виповнилось якраз у день призначення.

Прокурор Вінницької області Костянтин Мерімерін сьогодні, 29 січня, представив колективу свого нового заступника. Наказом генпрокурора Руслана Рябошапки від 28 січня 2020 року на цю посаду призначено 32-річного Олександра Павельського. До речі, 32 роки йому виповнилось якраз у день призначення.

За словами К.Мерімеріна, новопризначений заступник добре обізнаний із завданнями та проблемними питаннями, які необхідно вирішувати в умовах сьогодення.

Народився Олександр Павельський 28 січня 1988 року у Гибалівці Шаргородського району. Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого. Із 2010 року працював в органах прокуратури.  

До призначення на нову посаду був керівником відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області.