«Ревізор» у Вінниці нагрянув й у продуктову крамницю на Замості (ФОТО)

Новини Вінниці / «Ревізор» у Вінниці нагрянув й у продуктову крамницю на Замості (ФОТО)

Як відомо, днями до нашого міста завітала знімальна група телепрограми «Ревізор». Журналісти й оператори позавчора побували на ринку «Урожай», де тривалий час знімали роботу молочного відділу. А напередодні зйомки відбулися у супермаркеті «Грош» на Вишеньці. Схоже, наше місто команда цього популярного проекту залишати не поспішає. Учора у другій половині дня знімальна група несподівано нагрянула у продуктову крамницю, що навпроти Будинку офіцерів.

Як відомо, днями до нашого міста завітала знімальна група телепрограми «Ревізор». Журналісти й оператори позавчора побували на ринку «Урожай», де тривалий час знімали роботу молочного відділу. А напередодні зйомки відбулися у супермаркеті «Грош» на Вишеньці.

Схоже, наше місто команда цього популярного проекту залишати не поспішає. Учора у другій половині дня знімальна група несподівано нагрянула у продуктову крамницю, що навпроти Будинку офіцерів. Це відбувалося ось так: заздалегідь вдягнувши халати й шапочки, вони хутко увійшли у магазин й відразу попрямували до однієї з підсобних кімнат. Невідомо, що там зберігалося й чому саме те місце їх насамперед зацікавило. Затим пішли у інший кінець торгової зали й намагалися потрапити у інше підсобне чи складське приміщення. Утім, там двері були зачинені…

Продавці магазину спокійно відреагували на несподівану появу «Ревізора». А дехто з покупців, вирішивши скористатися нагодою, встиг навіть сфотографуватися з ведучою на пам’ять.

А які недоліки виявив «Ревізор» у цій крамниці – дізнаємося незабаром, переглянувши їх програму.

 
 

Юрій Ярмощук

26 липня, 2018