РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенні

Новини Вінниці / РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенні

Вінницький відділ державної реєстрації актів цивільного стану повернувся до роботи у приміщення на Замостянській.

Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Ми відновили будівлю, яка була суттєво пошкоджена через ракетний удар в липні 2022 року, та створили умови, в яких можна працювати за моделлю Прозорих офісів.

Ця будівля є важливою для нашого міста, оскільки РАЦС виконує ключову функцію у сфері реєстрації актів цивільного стану, надаючи громадянам послуги з видачі свідоцтв про народження, смерть та шлюб, які є необхідними в повсякденному житті. Тому намагались якомога швидше її відновити», - зазначив він.

С.Моргунов наголосив, що там облаштували також укриття, де зможуть перебувати під час повітряної тривоги працівники та відвідувачі.

Новини Вінниці / РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенніНовини Вінниці / РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенніНовини Вінниці / РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенніНовини Вінниці / РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенніНовини Вінниці / РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенніНовини Вінниці / РАЦС «повернувся» на Замостянську: у Вінниці шлюб братимуть у відреставрованому після ракетного удару приміщенні
Олеся Рудницька

19 жовтня, 2023