Ранкова ДТП у Козятинському районі на Вінниччині: водія вантажівки із кабіни діставали рятувальники (ФОТО)

Новини Вінниці / Ранкова ДТП у Козятинському районі на Вінниччині: водія вантажівки із кабіни діставали рятувальники (ФОТО)

На Вінниччині сьогодні, 20 травня, сталася ДТП, у якій постраждав водій вантажівки. Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, о 07:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про аварію на автодорозі Вінниця-Житомир біля села Махнівка Козятинського району.

На Вінниччині сьогодні, 20 травня, сталася ДТП, у якій постраждав водій вантажівки. Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, о 7:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про аварію на автодорозі Вінниця-Житомир біля села Махнівка Козятинського району.

За попередніми даними, зіткнулися автомобілі «ГАЗ» та MAN. Внаслідок ДТП вантажівка з'їхала у кювет, а її водія було затиснено у кабіні автівки.

Діставати постраждалого із кабіни довелось бійцям ДСНС, що прибули на виклик. За допомогою спецобладнання вони деблокували 24-річного чоловіка та передали його бригаді екстреної медичної допомоги.

Причини аварії наразі встановлюють правоохоронці.

Новини Вінниці / Ранкова ДТП у Козятинському районі на Вінниччині: водія вантажівки із кабіни діставали рятувальники (ФОТО)Новини Вінниці / Ранкова ДТП у Козятинському районі на Вінниччині: водія вантажівки із кабіни діставали рятувальники (ФОТО)Новини Вінниці / Ранкова ДТП у Козятинському районі на Вінниччині: водія вантажівки із кабіни діставали рятувальники (ФОТО)
Сергій Маламура

20 травня, 2020