Ракетні удари по Запоріжжю та Кривому Рогу: є жертви та поранені

Новини Вінниці / Ракетні удари по Запоріжжю та Кривому Рогу: є жертви та поранені

Вранці 25 травня росіяни завдали ракетних ударів по двом ключовим містам, які розташовані неподалік лінії фронту – Запоріжжю та Кривому Рогу. В обох містах є великі руйнування.

Внаслідок ракетних ударів ранком по Запоріжжю загинула одна людина, ще троє поранені. Також понад 60 будинків у приватному секторі зазнали пошкоджень.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

«Наразі відомо щодо однієї загиблої та трьох поранених внаслідок вранішніх ворожих обстрілів м. Запоріжжя. Тільки в приватному секторі міста, за попередньою інформацією, відомо щодо 62 пошкоджених будинків», - йдеться в повідомленні.

Окупанти запустили по місту чотири ракети, з яких одну ППО вдалося збити.

Також окупанти завдали три ракетних удари по Кривому Розі. Повідомляється, що крилаті ракети потрапили в промислове підприємство, яке отримало серйозні руйнування.

«На ранок маємо три «прильоти» по одному з промислових підприємств Кривого Рогу. Противник вдарив зі сторони Херсонщини, є серйозні руйнуванння. За попередньою інформацією, обійшлося без загиблих та постраждалих. Дані уточнюються», - написав голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Він також підтвердив, що під артилерійський обстріл потрапило місто Апостолове у Криворізькому районі. Окупанти вдарили по околиці населеного пункту, пошкоджено лінію електропередач. Постраждалих внаслідок обстрілу немає.

У Криворізькому районі вночі знову обстріляли з «Ураганів» Широківську і Апостолівську громади. Апостолове також частково знаходиться без світла. На щастя, постраждалих в результаті удару РСЗВ немає.

Олег Верлан

25 травня, 2022